Skip Navigation
 

COMANDA
ONLINE

Yahoo Messenger:

COMANDA
TELEFONIC

Mobil: 0746 108 687

Cauta produse

Categorii produse

Solicita o evaluare Wellness gratuita

Pentru a solicita o evaluare Wellness gratuita, completati formularul din pagina de Contact si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp de un reprezentant al dr-wellness.ro.

Centrul stiintific

Laboratorul Mark Hughes de Nutritie Moleculara si Celulara
Herbalife se dedica explorarii  frontierelor nutritionale pentru a ajuta omenirea sa-si atinga potentialul pentru o stare de bine optima. Ca parte a misiunii sale de a inregistra progrese in stiinta nutritiva, prin cele mai avansate tehnologii de cercetare si dezvoltare disponibile, in 2003 Herbalife a ajutat la infiintarea Laboratorului Mark Hughes de Nutrite Moleculara si Celulara In cadrul Centrului pentru Nutritie Umana al UCLA.

Centrul Stiintific Herbalife
Un nou Centru Stiintific pentru dezvoltarea produselor Herbalife de ultima qeneratie a fost deschis la Herbalife Plaza din regiunea South Bay din Los Angeles. Sub conducerea Directorului Stiintific Steve Henig, o echpa de cercetatori si oameni de stiinta distinsi si dedicati folosesc tehnologia avansata, inclusiv un laborator cu senzor de inalta tehnologie, pentru crearea unor produse de nivel mondia!. Astfel Herbalife se plasaza in fruntea producatortor din domeniul produselor de nutritie si de control al greutatii din lume.