Skip Navigation
 

COMANDA
ONLINE

Yahoo Messenger:

COMANDA
TELEFONIC

Mobil: 0746 108 687

Cauta produse

Categorii produse

Solicita o evaluare Wellness gratuita

Pentru a solicita o evaluare Wellness gratuita, completati formularul din pagina de Contact si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp de un reprezentant al dr-wellness.ro.

Consiliul stiintific

Consiliul medical al companiei HERBALIFE este format dintr-o echipa distinsa de oameni de stiinta, doctori si specialisti in nutritie care coordoneaza activitatea de dezvoltare si testare a produselor si educatia nutritiva in cadrul companiei.

Datorita standardelor riguroase ale acestui Consiliu, Herbalife este lider mondial in domeniul nutritiei.

Gratie standardelor riguroase ale acestei echipe de specialisti in domeniul sanatatii, Herbalife este lider mondial in domeniul produselor pentru controlul greutatii corpului.

Dr. Louis Ignaro

Laureat al premiului Nobel, in 1998, pentru descoperirile uimitoare asupra oxidului de azot, pentru Fiziologie si Medicina.
 

David Heber

MD, PhD, FACD, FACN Director al Centrului de Nutritie Umana la Universitatea Californiei din Los Angeles; Conduce Centrul pentru Dezvoltarea Suplimentilor Dietetici si Cercetari Botanice  al Institutului National de Sanatate (NIH);

Jamie McManus

Licentiata stiinte Biologice, Univ. California, Davis; Doctorat in Medicina, Univ. California, Davis; Membra in Academia pentru Practica in Familie; Membra in Asociatia Americana a Femeilor Doctor; Premiata "Cel mai Bun Doctor din America"

Dr. Lawrence May

A.B. (Magna Cum Laude), Economie, Harvard Doctorat Medicina, scoala medicala Harvard; Membru in Colegiul American al Medicilor si in Comisia Americana de Medicina Interna; Premiat "Cel mai Bun Doctor din Los Angeles"; Premiat "Cel mai Bun Doctor din America"; Director Sisteme Complementare de Sanatate.

Dr. Janice Thompson

Senior VP al departamentului Stiintific; Este responsabila de organizarea programelor de cercetare stiintifica; Are o experienta vasta in utilizarea tehnologiilor performante pentru crearea produselor naturale.

Henry Burdick

Co-fondator si presedinte al Pharmavite; A condus elaborarea si dezvoltarea produselor la Pharmanex; Inovator si lider consacrat in industria suplimentilor de nutritie.