Skip Navigation
 

COMANDA
ONLINE

Yahoo Messenger:

COMANDA
TELEFONIC

Mobil: 0746 108 687

Cauta produse

Categorii produse

Solicita o evaluare Wellness gratuita

Pentru a solicita o evaluare Wellness gratuita, completati formularul din pagina de Contact si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp de un reprezentant al dr-wellness.ro.

HBL in comunitate

Herbalife Family Foundation (HFF) este o organizatie non-profit sprijinita de Herbalife Ltd, de catre Distribuitori Independenti, angajati, prieteni si familiile acestora.

Infiintata in 1994 de catre fondatorul Herbalife, Marl Hughes, HFF se dedica imbunatatirii vietii copiilor, prin crearea de programe si prin ajutorarea organizatiilor non-profit care hranesc copii defavorizati.

Din 2005, HFF se mandreste cu proiectul Casa Herbalife, un program care furnizeaza hrana sanatoasa, in parteneriat cu organizatiile care hranesc copii. Acest program, de ajutorare a copiilor defavorizati, este denumit Casa Herbalife, dupa numele unui orfelinat infiintat de HFF, in Brazilia, in anul 1998 si care este ajutat de catre Companie si in ziua de azi. In prezent avem 30 asezaminte Casa Herbalife, in intreaga lume.

In paralel cu dezvoltarea programului Casa Herbalife din intreaga lume, HFF ii ajuta pe cei din zonele calamitate, prin alocarea de fonduri speciale, asa cum a facut si in cazul victimelor afectate de tsunami, cutremure si uragane.