Skip Navigation
 

COMANDA
ONLINE

Yahoo Messenger:

COMANDA
TELEFONIC

Mobil: 0746 108 687

Cauta produse

Categorii produse

Solicita o evaluare Wellness gratuita

Pentru a solicita o evaluare Wellness gratuita, completati formularul din pagina de Contact si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp de un reprezentant al dr-wellness.ro.

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse HERBALIFE de la magazinul nostru online. Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii dr-wellness.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. dr-wellness.ro va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Pentru a returna unul sau mai multe produse comandate, folositi formularul de contact de pe site, notificandu-ne de dorinta dumneavoastra de retur si oferindu-ne informatii despre cum va putem inapoia contravaloarea produselor comandate.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind urmatorul formular sau la numarul de telefon 0746 108 687.