Skip Navigation
 

COMANDA
ONLINE

Yahoo Messenger:

COMANDA
TELEFONIC

Mobil: 0746 108 687

Cauta produse

Categorii produse

Solicita o evaluare Wellness gratuita

Pentru a solicita o evaluare Wellness gratuita, completati formularul din pagina de Contact si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp de un reprezentant al dr-wellness.ro.

Formula 1 fara Alergeni

Cosul meu

Cantitate:

comanda telefonic acum la numarul
0746 108 687

Pret:155RON
tiparestetipareste pagina
Herbalife Shake fara, soia, lactoza si gluten

Pentru toate persoanele care au probleme digestive legate de lactoza, gluten sau soia - acum exista o solutie pentru o masa completa, echilibrata

Intoleranţa la lactoză este incapacitatea de a metaboliza lactoza, din cauza lipsei de enzime lactaze necesare în sistemul digestiv. Lactoza este un îndulcitor ce se regăseşte în mod natural în lapte.
Este estimat că 75% din adulţii din întreaga lume manifestă o scăderea a activităţii lactazei în perioada maturităţii**.

Intoleranţa la gluten apare atunci când organismul reacţionează anormal la gluten, o proteină care se găseşte în grâu, secară, orz şi ovăz.
În Europa, aprox. 1 persoană la fiecare 250 – 300 de persoane manifestă intoleranţă la lactoză***.

Intoleranţa la soia este incapacitatea de a digera în întregime proteina din soia. Soia se găseşte în multe produse vegetale, în supa miso, în unele tipuri de ciocolată şi uleiuri vegetale.
Alergia la soia afectează 0.5% populaţia lumii****

Shake-ul F1 fără alergeni conţine proteină de înaltă calitate din mazăre, carbohidraţi de origine vegetală, antioxidanţi, plus 22 de vitamine şi minerale, care îţi dau o stare de saţietate de lungă durată şi menţin un nivel ridicat de energie.

Aromă de vanilie
Conţine extracte de rodie şi afine
Conţine atioxidanţi şi fibre ce îţi protejează sănătatea, plante aromate şi Pisane®, o proteină vegetală din mazăre.

Studiile clinice au demonstrat că folosirea zilnică a shake-urilor înlocuitoare de masă, împreună cu exerciţiile fizice moderate, este eficientă în controlul greutăţii.